Jong koppel kijkt toe terwijl de Box@Home chauffeur aangereden komt met hun Box.

Luc & Beli - renovatiewerken

Hannelore - verhuis naar het buitenland

Familie Beulens - verhuis

Pieter - nieuwe garage

Image

Aangezien wij aan een verbouwing op het gelijkvloers van ons woning gaan starten, waren wij op zoek naar een mogelijkheid om een deel van onze inboedel op een veilige en efficiënte manier te kunnen opslaan. In eigen woonst was dit niet mogelijk. Box@home bleek een goede opslossing voor dit probleem te bieden en beantwoordde snel al onze vragen vooraleer wij beslisten met hen in zee te gaan. Op basis van hun feedback hebben wij onze spullen goed ingepakt en tijdig klaargezet zodat de chauffeur alles gemakkelijk kon opladen. De chauffeur was tevens zo vriendelijk ons bij te staan met alles in te laden op een zo transport-vriendelijk mogelijke manier. Voorlopig heel tevreden en wij raden hun service ten volle aan. Nu alleen nog hopen dat we onze spullen na de verbouwing terug zien! (maar daar hebben we vertrouwen in!) ;-)

Steven Moors
Image

Supervriendelijk en behuplzaam, zowel aan de telefoon als de ophaaldienst. Dit is de eerste keer dat ik van dit type dienst gebruikmaak, dus ik was wat onzeker. Dat bleek nergens voor nodig: alle stress werd me ontnomen, en bovendien aan de beste prijs die ik kon vinden. Top!

Nicolas Chartier
Image

I had no issues with then at all and found them exceptionally helpful. I would definitely use then again.

Sadhbh Hegarty
Image

Ondanks de niet zo soepele bestelwebsite liep de bestelling vlot. Levering en ophaling van de box door een zéér vriendelijke en handige chauffeur. Container op zicht was ook prima in orde. De terugbetaling van de waarborg kon wel iets vlotter...

Yves Milonas
Image

100% tevreden. Duidelijke telefonische informatie en hulp voor de aanvraag door uiterst vriendelijk personeel. Levering en ophalen van de container door vriendelijke, bekwame chauffeurs. Duidelijke facturatie en eerlijke afhandeling van de waarborg. Geen enkel minpunt want als je moeilijkheden op de site ondervind wordt je met de glimlach telefonisch verder geholpen! Aanrader!!

Guy Schellingen
Image

Een professioneel en super behulpzaam team! Ik heb mijn spullen maandenlang opgeslagen en alles was in perfecte staat. Een speciale dank aan Erik en Alain voor hun hulp bij het plannen van de levering en het brengen van de zware ladingen naar mijn voordeur

Krystle Gertletti