NIEUWSBOX


Een mobiel tuinhuis voor de opslag van je tuingereedschap, tuinmeubelen en tuinmateriaal

Een tuin is een synoniem voor zalig genieten. Je kinderen kunnen er naar hartenlust ravotten, terwijl jij je met veel liefde en aandacht ontfermt over je planten en gras, of je eigen groenten kweekt. Maar in het najaar valt er weinig groei in je tuin te bespeuren en kun je je groene vingers en tuingereedschap opbergen. Lees verder!

Opslagruimte huren? Think out of the box!

Plaats creëren om je spullen te bewaren kan op verschillende manieren:

  • Je kunt blijven stapelen en zo je tuinhuis tot de nok vullen.

  • Je kunt je auto op straat parkeren en je garage omdopen tot je persoonlijke magazijn.

  • Je kunt je zolder zo volproppen dat je een veiligheidshelm nodig hebt wanneer je het zolderluik opent.

Of … je kunt out of the box denken en externe opslagruimte huren!

Lees verder!

SOS MEUBELBEWARING BIJ RENOVATIES

Je hebt er hard voor gespaard en lang naar uitgekeken, en nu is het moment eindelijk aangebroken. Je gaat je woonruimtes een grondige make-over geven, je keuken restylen of enkele muren uitbreken. Kortom, je staat voor een grondige renovatie van je woning en bent er helemaal klaar voor. Maar … wat doe je met je meubels? Lees verder!

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

Voor ouders die op reis zijn met hun kinderen is het: ‘Is het nog ver?’ Voor leerkrachten in het middelbaar onderwijs: ‘Moeten we dat ook kennen?’ En voor Box@Home: ‘Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?’ Rarara, wat is het? Inderdaad, de meestgestelde vraag! Lees verder!

De opslag van je boeken en studiemateriaal: geen hersenbreker!

Hoe meer je weet, hoe meer je vergeet. Gelukkig kun je je kennis gemakkelijk weer opfrissen door een blik te werpen op je studieboeken en ander studiemateriaal. En dat zonder het allemaal thuis te moeten stockeren en er dus kostbare ruimte voor op te geven. Hoe? Door ze te bewaren in een opslagbox van Box@Home! Lees verder!

Opslagruimte huren? Een fluitje van een cent!

“Dat doe ik wel als ik er eens tijd voor heb.” Een handige zin om niet zo dringende klusjes waarin je geen zin hebt – zoals de zolder, de kelder of het tuinhuis opruimen – op de lange baan te schuiven. Nietwaar? Lees verder!

Box@Home, jouw partner voor de opslag van kleine én grote spullen

Verandering van spijs doet eten. Het is dus niet verwonderlijk dat je je interieur regelmatig eens aan een grondige make-over wilt onderwerpen. Want zo hou je je woning gezellig, verrassend en aangenaam om in te wonen. En Box@Home is daarbij je partner in crime! Lees verder!

Daar is de lente, daar is … je externe opslagruimte

De lente doet het bij veel mensen kriebelen. Kriebelen om naar buiten te gaan, om leuke dingen te doen of … aan de lenteschoonmaak te beginnen. En die lenteschoonmaak verloopt extra vlot en efficiënt als je voldoende opslagruimte hebt. Lees verder!

Opslagplaatsen met veiligheid en efficiëntie als codewoorden

Ja, je kunt ervoor kiezen om al die spullen die je niet vaak nodig hebt thuis te bewaren. Waarom ook niet? Die dozen geven je interieur een unieke toets, nemen lekker veel plaats in én zijn goed voor je fitheid. Want je moet ze regelmatig verplaatsen, omdat ze in de weg staan. 😉
Toch liever een andere oplossing? Dan vertellen we je graag meer over de veilige en efficiënte opslagplaatsen van Box@Home! Lees verder!

Een verhaal over verhuisdozen, flexibele opslag en … afscheid nemen

Er is een juist moment voor alles. En voor sommige dingen zijn er zelfs twee juiste momenten. Een voorbeeld? Kiezen of je iets bewaart … of er bye bye tegen zegt. En dat doe je idealiter bij elke lenteschoonmaak én bij elke verhuizing! Lees verder!

Een opbergbox: de ideale manier om je babyspullen te bewaren!

Is je oogappel zijn of haar babyspulletjes ontgroeid? En wil je graag al die mooie zaken die je zo zorgvuldig gekozen hebt, bewaren voor dat schattige broertje of zusje dat er waarschijnlijk zal komen of voor je latere kleinkinderen? Dan biedt Box@Home jou dé oplossing: een kwaliteitsvolle en ruime opbergbox voor babyspullen. Lees verder!

Je kerstmateriaal stockeren in vijf eenvoudige stappen

Ah Kerstmis. Stimuleert de gezellige sfeer van Kerstmis jou om nieuw kerstmateriaal te kopen om je huis te decoreren? Zelfs als je oude kerstballen, slingers, lichtjes, figuurtjes en engelenhaar nog lang niet versleten zijn? Geen probleem, je combineert het oude en nieuwe kerstmateriaal gewoon om nog meer kerstgevoel te creëren! Lees verder!

Wat te doen met hobbymateriaal dat niet in de berging past

Iedereen met een hobby waarvan het materiaal veel plaats in beslag neemt, heeft het al meegemaakt. Wat doe je met je hobbymateriaal als dat te groot is om in de berging te bewaren? Lees verder!

Koppel laadt drumstel in bewaarbox
student bewaart boeken in verhuisdoos

Hoe sla ik het best mijn archieven op?

Hoe bewaar je een archief het best? Wat doe jij eigenlijk met je archief? Bewaar je het in de kelder? Of op zolder? Of, nog erger, laat je het Lees verder!

Kies de beste opslagmogelijkheden voor je noden

Je leeft je leven, en dat leven evolueert voortdurend. Gelukkig maar! Dag na dag zet je een stapje verder en je noden veranderen mee. Stel dat je op een bepaald moment in je leven kleiner gaat wonen. Lees verder!

Bewaarboxen staan op de oprit
Koppel laadt een  Box in

Top 5 van redenen waarvoor onze klanten tijdelijke opslag gebruiken

Waarom slaan mensen hun spullen op bij Box@Home? Wat is de aanleiding daartoe? Ervaring heeft uitgewezen dat onze klanten voornamelijk de volgende redenen opgeven Lees verder!

Hoe maak je optimaal gebruik van je (dure) winkelruimte?

Heb je een winkel? Daarvoor betaal je wellicht een huurprijs per vierkante meter? Afhankelijk van je locatie kan die heel hoog oplopen. Je wilt uiteraard zoveel mogelijk van je producten uitstallen, maar Lees verder!

man brengt nieuwe box in de opslagruimte
Koppel kijkt naar een grote Box

6 tips om je ruimte te optimaliseren in een kleine woning

Woningen worden steeds duurder, dat vertellen de krantenkoppen en de ervaringsdeskundigen ons toch. Groot wonen zal dus steeds meer gaan kosten, misschien wel onbetaalbaar worden, zeker voor jonge mensen. Lees verder!

De ultieme checklist voordat je aan een verbouwing begint

Je start met een verbouwing. Succes! We hopen dat je het overleeft, want bij een verbouwing komt heel wat kijken. Zeker op het vlak van tijd, stress, stof, vuil en viezigheid. Lees verder!

koppel laadt verhuisdoos in
koppel laadt kantoormateriaal in een box

De beste manier om de verhuis van je kantoor te plannen

Je bent van plan je kantoor te verhuizen naar een nieuwe locatie. Je kijkt dus uit op een vrij stresserende periode, want in een kantoor bevinden zich veel spullen die verhuisd moeten worden. Lees verder!


Cookie part