Small Box die buiten staat met op de achtergrond een Medium Box

Je leeft je leven, en dat leven evolueert voortdurend. Gelukkig maar! Dag na dag zet je een stapje verder en je noden veranderen mee. Stel dat je op een bepaald moment in je leven kleiner gaat wonen. In die situatie kom je algauw tot de constatatie dat je veel te veel spullen hebt. En dan borrelt de volgende vraag als vanzelf op: wat doe je ermee? Je kan al je overtollige spullen wegschenken of weggooien. Maar dat is uiteraard niet altijd de beste oplossing. Ze ergens opslaan dan maar? Dat is een goed idee! Maar wat zijn nu de beste opslagmogelijkheden voor je noden? Zorg er in elk geval voor dat je je spullen niet bewaart bij de eerste de beste, maar ga op zoek naar een opslagpartner die bovenal kwaliteit en service biedt. Wanneer is opslag van spullen nodig? We sommen een aantal redenen op.

Wanneer heb je opslag van je spullen nodig?

  • Je wordt ouder en gaat kleiner wonen.
  • Jouw hobbymateriaal neemt te veel plaats in.
  • Je relatie loopt ten einde en je wordt geconfronteerd met een boedelscheiding …
  • Je verblijft een jaar in het buitenland en zoekt een tijdelijke opslag voor je geliefde spullen.
  • Bepaalde artikelen gebruik je enkel in een bepaald seizoen, daarna staan ze gewoon in de weg.
  • Op een bepaald moment besluit je je woning grondig te renoveren. Ondertussen zoek je een veilig onderkomen voor je meubels.


Wat de reden ook is, soms heb je behoefte aan extra ruimte om je spullen veilig en tijdelijk weg te bergen. Al gedacht aan Box@Home? Die biedt de beste opslagmogelijkheden aan voor alle mogelijke noden.

Kort: hoe werkt Box@Home?

Box@Home brengt extra opslagruimte naar je toe. Ja ja, je leest het goed, jij hoeft je niet zelf te verplaatsen. Wij brengen één of een aantal Boxen bij je thuis, van klein tot groot. Jij bepaalt zelf het nodige volume via onze gebruiksvriendelijke en praktische online calculator. Jij vult de Box of de verschillende Boxen die je hebt besteld. Wij nemen ze mee en bewaren die veilig in een van onze drie magazijnen, zolang als dat nodig is.

Jij kiest zelf de beste opslagmogelijkheden voor je noden

Jij kiest inderdaad zelf wat je nodig hebt. Een grote Box, een kleiner exemplaar. Jij vraagt, wij draaien. Eenvoudig, flexibel én voordelig, want bij ons betaal je nooit te veel. Je bepaalt zelf de grootte van de Box die je nodig hebt en betaalt ook enkel voor dat volume. Je betaalt dus enkel voor de ruimte die je opslagbox of -boxen in beslag nemen. Jij kan op de beide oren slapen, jouw geliefde spullen worden veilig opgeslagen. Daar zorgt bij Box@Home voor. Meer info nodig over onze werkwijze? Vragen stellen mag ook altijd.