Een miniatuurversie van de Small Box staat naast een vogelhuisje

De lente doet het bij veel mensen kriebelen. Kriebelen om naar buiten te gaan, om leuke dingen te doen of … aan de lenteschoonmaak te beginnen. En die lenteschoonmaak verloopt extra vlot en efficiënt als je voldoende opslagruimte hebt.

Plaatsopslorpers

De gemeenschappelijke noemer tussen dat afgrijselijke schilderij dat je als inhuisgeschenk van je tante kreeg, dat oude paar inlineskates en die kartonnen doos met rapporten van het lager onderwijs? Ze liggen ergens op zolder of in een of andere kast stof te vergaren. En daar nemen ze plaats in. Plaats die je liever reserveert voor spullen die je wel nog gebruikt.

Opgeruimd staat netjes?

En dus neem je bij de lenteschoonmaak eindelijk de moedige beslissing om een bezoek aan het containerpark te brengen met dat schilderij, het paar inlineskates en de doos met oude schoolrapporten in je koffer. Want opgeruimd staat netjes en die spullen heb je toch nooit meer nodig.

En dan gebeurt het: de tante die je het schilderij cadeau deed, belt je na al die jaren nog eens op met de vraag of ze op bezoek mag komen. Je vriendinnen beginnen aan een heuse eighties-revival en willen met je afspreken om wekelijks te gaan inlineskaten. Op café gelooft niemand van je vrienden dat je vroeger uitblonk in wiskunde. En plots heb je dat schilderij, die inlineskates en die oude schoolrapporten tóch nodig.

Veilig, gemakkelijk en vlot beschikbaar

Een herkenbare situatie die je gemakkelijk kunt voorkomen! En nee, niet door geen lenteschoonmaak meer te doen. En ook niet door alles thuis te stockeren en je bewegingsvrijheid serieus te beperken. Wel door ervoor te kiezen om opslagruimte bij Box@Home te huren en je spullen te bewaren in een opslagbox. Want dat is een flexibele manier om je spullen veilig, gemakkelijk en vlot beschikbaar op te bergen.

Jouw externe opslagruimte in vier stappen

Stap 1 | je kiest je opslagbox

Op onze website vind je een handig overzicht van de opslagboxen die je bij ons kunt huren. Kies de Box met de opslagcapaciteit (tot wel 24 kubieke meter) die je nodig hebt en wij leveren hem bij jou aan de deur. Heb je geen idee welke Box je nodig hebt? Dan berekenen we dat graag voor jou.

Stap 2 | je reserveert je opslagbox

Als je de ideale opslagbox gevonden hebt, reserveer je hem in enkele klikken en zonder voorschot via ons onlinereservatiesysteem.

Stap 3 | vul je opslagbox

Zodra we je reservering ontvangen hebben, nemen we contact met je op om je Box te komen leveren. Je vult je Box, geeft ons een seintje en wij komen hem weer ophalen om hem naar onze beveiligde en geklimatiseerde opslagruimte te brengen.

Stap 4 | vraag je spullen weer op

Komt je tante langs? Willen je vriendinnen gaan inlineskaten? Of wil je aan je vrienden bewijzen dat je een rekenwonder was? Dan laat je ons dat weten. Wij leveren jouw opslagbox weer aan huis of je komt naar ons toe zodat je snel je nodige spullen hebt.

Wil je meer weten over je mogelijkheden om bij ons opslagruimte te huren? Neem dan gerust contact met ons op! Box@Home is ook je partner voor de bewaring van he tuinmateriaal, studiemateriaal en hobbymateriaal, en een kwaliteitsvolle tijdelijke opslag van je spullen als je renoveert , verhuist , voor langere tijd naar het buitenland trekt, of een noodgeval hebt.