Close-up van een drumstel met allerlei hobbymateriaal in de achtergrond

Iedereen met een hobby waarvan het materiaal veel plaats in beslag neemt, heeft het al meegemaakt. Wat doe je met je hobbymateriaal als dat te groot is om in de berging te bewaren? Met andere woorden, hoe bewaar je groot hobbymateriaal? We denken aan hobby’s als juwelen maken, een grote verzameling aanleggen, een muziekinstrument bespelen, modelbouw …. En hoe bewaar je seizoensgebonden artikelen? Want ook seizoensgebonden artikelen als skistokken en -latten, zomermeubels, tuinstoelen en -tafelstoelen, duik- en zeilgerief, campingmateriaal ... zijn dikwijls te groot om gemakkelijk weg te bergen. Eens het seizoen voorbij is waarin je de spullen nodig hebt, sta je daar. In het volle besef dat je veel te weinig plaats hebt om al je materiaal op een veilige manier te bewaren voor volgend jaar. Box@Home biedt de oplossing!

Hoe bewaar je groot hobbymateriaal? In de extra ruimte van Box@Home

Een hobby is er om van te genieten. En het beeld van een overvolle hobbykamer hoort daar niet echt bij. De oplossing hiervoor is zo eenvoudig als pompwater, of “simple comme bonjour” zoals onze zuiderburen dat zo mooi zeggen. Hoe bewaar je groot hobbymateriaal of seizoensgebonden artikelen? Sla alles of een deel ervan op bij Box@Home in de periodes dat je het niet nodig hebt. Box@Home levert de opslagboxen bij je thuis, jij vult ze op met jouw materiaal. Box@Home bewaart je gevulde doos vervolgens in zijn magazijn dat grondig is beveiligd tegen diefstal, ongedierte, vochtigheid en temperatuurverschillen. En heb je het materiaal weer nodig? Dan bezorgt Box@Home de Box of de Boxen weer bij je thuis, of je haalt je spullen zelf op.

En hoe bewaar je seizoensgebonden artikelen?

De Boxen van Box@Home hebben verschillende groottes en volumes. We hebben er dus altijd één die bij jou en je noden past. Je kan kiezen tussen Boxen van 1, 5, 6, 16 en 24 kubieke meter. De Box van 1 kubieke meter noemen we een Small Box, maar eigenlijk is die omschrijving niet terecht. In zo’n Small Box kan je immers al heel wat gerief kwijt. Box@Home bewaart jouw spullen zolang je dat wilt, op een veilige en hygiënische plaats die daarenboven vocht- en ongediertevrij is. Voor de prijs hoef je het trouwens niet te laten. Voor minder dan 10 euro per maand voor een Small Box ben je al verzekerd van een honderd procent veilige opslag van al je hobby- en seizoensgebonden spullen.

Kan Box@Home je van dienst zijn voor het bewaren van je hobbymateriaal en seizoensgebonden artikelen in tijden dat je ze niet nodig hebt? Neem gerust contact met ons op, ook voor allerlei vragen.