Etalagepop achter winkelraam

Heb je een winkel? Daarvoor betaal je wellicht een huurprijs per vierkante meter? Afhankelijk van je locatie kan die heel hoog oplopen. Je wilt uiteraard zoveel mogelijk van je producten uitstallen, maar dat lukt niet, want je hebt er gewoon te veel. Je zet de overschot dan even in een aparte extra ruimte, onzichtbaar voor de klanten. Maar helaas, ook voor die ruimte moet je fiks betalen. Hoe maak je optimaal gebruik van je winkelruimte?

Hoe maak je optimaal gebruik van je winkelruimte?

Je hebt dozen vol folders en brochures staan die je hebt laten maken om uit te delen als je op een beurs staat. Helaas duurt die beurs maar drie dagen. De rest van het jaar staan de dozen er eenzaam, verlaten en ongebruikt bij. Je bewaart je folders de overige 362 dagen dus in een aparte ruimte van je winkel. Maar ook voor deze ruimte betaal je een fiks bedrag. Idem dito voor de voorraad van seizoensgebonden producten die je in een achterkamer hebt staan. Die stel je uit tijdens één seizoen, en berg je weg gedurende de drie andere seizoenen. Wat een verlies aan ruimte én geld.

Box @ home biedt de oplossing

Steek al je overtollige spullen, producten en winkelwaar in Boxen van Box@Home, en laat die tijdelijk veilig opslaan in een van de drie beveiligde Box@Home-magazijnen. Je betaalt daar trouwens zeer democratische prijzen voor. Je betaalt immers alleen voor de ruimte die je effectief in beslag neemt, en niet voor een volledige garage in een magazijn. Heb je de spullen nodig? Dan laat je ze gewoon weer terugkomen. Box@Home kan je Boxen naar jou terugbrengen voor een klein extra bedrag. Maar je kan je Box of Boxen altijd zelf in het magazijn komen ophalen, en dan is het uiteraard volledig gratis. Hebben we je hiermee een antwoord gegeven op je vraag 'Hoe maak je optimaal gebruik van je winkelruimte?'. Heb je nog andere vragen over de werking van Box@Home?