Twee collega's laden de inboedel van hun kantoor in een Large Box van Box@Home

Je bent van plan je kantoor te verhuizen naar een nieuwe locatie. Je kijkt dus uit op een vrij stresserende periode, want in een kantoor bevinden zich veel spullen die verhuisd moeten worden. Niet alleen de stevige meubels, maar ook de kasten en alles wat er in de kasten zit. En dat kan behoorlijk veel zijn. Zeker te veel om op een ordentelijke manier op één dag te verhuizen, want daar komt alleen maar stress van. Met de oplossing van Box@Home neemt je stressniveau meteen een duik naar beneden. Hoe organiseer je de verhuis van je kantoor?

Hoe organiseer je de verhuis van je kantoor?

Het verhuizen van de zware meubels en kasten is niet meteen een probleem. Daar zorgen de potige verhuismannen van de verhuisfirma die je hebt gecontacteerd wel voor. Het enige wat jij hoeft te doen is ervoor te zorgen dat alle kasten leeg zijn zodat de verhuismannen vlot aan het werk kunnen. Een tip om het zo stressloos mogelijk te doen? In de weken voor de verhuis zorg je voor het leegmaken van de kasten en de bureaus. In die periode steek je alles wat je niet meteen nodig hebt stelselmatig en in je eigen tempo in één of verschillende Boxen van Box@Home. Nadat je die hebt gevuld, worden ze naar het dichtstbijzijnde Box@Home-magazijn gebracht en daar bewaard. Honderd procent veilig en onder de juiste klimatologische omstandigheden.

En wat na de verhuis?

Wanneer alle zware meubels in je nieuwe kantoor staan, laat je al die kleine zaken die je aan Box@Home hebt toevertrouwd terugkomen en vul je de kasten in je nieuwe kantoor. Op de dag van de verhuis zelf, voel je geen greintje stress. Je beleeft die verhuisdag als een doordeweekse dag, kalm en rustig. Eens verhuisd laat je al je spullen terugkomen en vul je de kasten in je kantoor in je eigen tempo. Positief voor je stressgehalte en voor je tikker. Weet je wat Box@Home je biedt? Honderd procent gemoedsrust. Wat denk je? Hebben we je vraag over 'Hoe organiseer je de verhuis van je kantoor' goed beantwoord? Is onze optie de moeite van het overwegen waard? Neem dan contact met ons op. Hier vind je alvast meer informatie over hoe Box@Home werkt.