Verschillende stapels met papieren archief in een kantoorruimte

Hoe bewaar je een archief het best? Wat doe jij eigenlijk met je archief? Bewaar je het in de kelder? Of op zolder? Of, nog erger, laat je het rondslingeren in je tuinhuis? Geen van die locaties is een goed idee, want de omgevingstemperatuur en vochtigheid leiden tot schimmelvorming en de daarbijbehorende muffe geur. Ratten en muizen kunnen bovendien je documenten aanvreten. Een archief hoor je op een correcte manier te bewaren omdat je bepaalde stukken ook in de toekomst nodig kan hebben. Je zou niet de eerste zijn die jaren na datum extra vragen van de belastingdienst moet beantwoorden en daarvoor in zijn archief moet duiken. Je archief goed ordenen om alles makkelijk terug te vinden, is één ding. Maar je documenten zo bewaren dat ze niet worden aangetast door de tijd en daardoor onbruikbaar worden is even belangrijk. Box@Home biedt dé oplossing voor het veilig bewaren van je archief.

Oplossing zowel voor particulieren als bedrijven

Niet alleen bedrijven beschikken over een archief, ook particulieren hebben papieren die ze absoluut moeten bewaren. We denken aan diploma's, huurcontracten, loonfiches, garantiebewijzen, medische documenten, notariële akten ... Op den duur heb je zoveel papier dat de stapel je boven het hoofd lijkt te groeien. Wat moet je daar in godsnaam mee doen? Hoe bewaar je een archief het best? Box@Home bewaart je papieren graag voor jou, in een van onze praktische Boxen met verschillend volume. Het maakt niet uit of je nu een particulier of bedrijf bent. Bij Box@Home betaal je enkel voor de ruimte die de Box inneemt. En dus niet voor de hele stapelruimte in ons opslagmagazijn, zoals het geval is bij sommige van onze collega’s.

Hoe bewaar je een archief het best? In onze Documentenbox

Waarom onze Documentenbox ideaal is voor een archief? Omdat die amper 60 cm lang is, 40 cm breed en 34 cm hoog. In het merendeel van de gevallen is die Box echter meer dan groot genoeg om een uitvoerig papieren archief in te bewaren. Volstaat deze Box niet? Dan is er nog de Small Box met een volume van 1 kubieke meter. In die Box past zelfs een relatief groot archief.

Je archief toevertrouwen aan Box@Home: goed idee?

Daar mag je van op aan. Al onze Boxen – klein en groot – zijn duurzaam, stevig en speciaal gemaakt om je documenten optimaal te beschermen. We beseffen heel goed dat niet alle documenten in een archief voor vreemde ogen bestemd zijn. Onze Boxen zijn dan ook verzegelbaar. Enkel de rechtmatige eigenaar of zijn afgevaardigde heeft toegang tot zijn Boxen in onze opslagplaatsen. Onze magazijnen zijn bovendien grondig beveiligd met camerabewaking, inbraakbeveiliging en toegangscontrole. De ruimte is verder geklimatiseerd en vochtbestendig, er is ongediertebestrijding, rookdetectie, brandbeveiliging en 24/7 monitoring. Je archief gedijt er beter dan bij jou thuis of in je bedrijf.

Praktisch en flexibel

Hoe bewaar je een archief het best? In de magazijnen van Box@Home. Box@Home biedt je immers in de eerste plaats vooral flexibiliteit. We leggen nog even onze manier van werken uit, kort en bondig. Jij bestelt een Box. Wij komen naar jou toe, thuis of op kantoor. jij vult de Box en die verzegel je samen met onze medewerker. We brengen de Box vervolgens over naar ons magazijn ter bewaring. Alles verloopt 100% veilig.