Een Small Box die gevuld is met babyspullen

Is je oogappel zijn of haar babyspulletjes ontgroeid? En wil je graag al die mooie zaken die je zo zorgvuldig gekozen hebt, bewaren voor dat schattige broertje of zusje dat er waarschijnlijk zal komen of voor je latere kleinkinderen? Dan biedt Box@Home voor jou dé oplossing: een kwaliteitsvolle en ruime opbergbox voor babyspullen.

Babyspullen bewaren = een uitdaging

Je hebt heel wat spullen nodig voor een baby. Denk maar aan een verzorgingsmeubel, bedje, wieg, koets, babystoeltje en luieremmer. Om nog maar te zwijgen van flesjes, kleren, knuffels en speelgoed. Allemaal babyspullen die samen best veel plaats innemen. En dat zorgt voor een uitdaging wanneer je die spullen tijdelijk niet meer nodig hebt.

Bijhouden voor de volgende spruit of generatie?

Is je baby geen baby meer en heb je het ideale gezinsgeluk gevonden? Dan kun je je babyspullen op tweedehandsmarkten en -sites verkopen. Maar wil je graag je gezin nog uitbreiden - of je babyspullen bewaren voor je kleinkinderen? Dan moet je op zoek gaan naar een manier om die dure babyspullen duurzaam en veilig op te bergen.

Zolder of kelder: geen ideale bewaarplaatsen

De babyspullen laten staan waar ze staan, is geen oplossing. Want ze nemen veel plaats in. Bovendien is een zolder of kelder meestal niet geschikt omdat die te stoffig of vochtig is, en de kans bestaat dat ongedierte er zich tegoed doet aan je spullen. Babyspullen die je onbeschermd op een zolder of in een kelder opbergt, kunnen na enkele maanden al beschadigd zijn.

Ga voor een veilige en kwaliteitsvolle oplossing

Kies je voor een opbergbox van Box@Home? Dan hoef je je daar allemaal geen zorgen over te maken. Want zo'n opbergbox is jouw garantie op een veilige, handige én kwaliteitsvolle opslag van jouw babyspullen. En dus ook voor meer plaats in huis.

  • Reserveer op onze website de Box die je wenst. Afhankelijk van je behoeften kies je voor een Box met een opslagcapaciteit van 1 tot 24 kubieke meter.
  • We leveren jouw opbergbox op het afgesproken moment bij jou voor de deur.

Beveiligde en geklimatiseerde bewaring

Zodra jij je opbergbox met babyspullen hebt gevuld, komen we hem na een seintje van jou weer ophalen. Indien je dat wenst, kunnen we je ook verpakkingsmateriaal leveren om je spullen veilig in te pakken. We brengen je Box naar ons geklimatiseerde en beveiligde magazijn waar we je babyspullen in de ideale omstandigheden bewaren.

Heb je iets nodig uit je Box? Dan kom je gewoon bij ons langs om het op te halen, of je vraagt ons om je Box aan huis te leveren.

Al voor minder dan 10 euro per maand

Wil je meer weten over onze opbergboxen voor babyspullen? Of kies je er nu meteen voor om je babyspullen op een eenvoudige, veilige en plaatsbesparende manier te bewaren? Neem dan gerust contact met ons op!

Box@Home is ook je partner voor de bewaring van je tuinmateriaal, studiemateriaal en hobbymateriaal, en een kwaliteitsvolle tijdelijke opslag van je spullen als je renoveert , verhuist , voor langere tijd naar het buitenland trekt, of een noodgeval hebt.