Een tuin is een synoniem voor zalig genieten. Je kinderen kunnen er naar hartenlust ravotten, terwijl jij je met veel liefde en aandacht ontfermt over je planten en gras, of je eigen groenten kweekt. Maar in het najaar valt er weinig groei in je tuin te bespeuren en kun je je groene vingers en tuingereedschap opbergen.

Geduld, materiaal en een plan

Om je tuin goed te onderhouden, heb je een plan van aanpak, heel veel geduld en nog meer materiaal nodig. Maar de meesten onder ons hebben geen oneindig aantal vierkante meters om dat materiaal op te slaan. In het beste geval heb je een groot tuinhuis dat je als stockageruimte kunt gebruiken.

Groot is nog te klein

Maar hoe groot je tuinhuis ook is, het is altijd te klein. Tuinmeubelen, tuingereedschap en tuinmateriaal heb je maar enkele maanden per jaar nodig. De rest van de tijd nemen ze kostbare plaats in je tuinhuis in. Want daar wil je graag dingen zetten die je meer frequent gebruikt, zoals fietsen, buitenspeelgoed voor de kinderen of je hobbyspullen die je partner onder geen beding in huis wil.

Wat als …

… je een mobiel tuinhuis had om je tuingereedschap, tuinmateriaal en/of tuinmeubelen in op te slaan? Of straffer nog, een mobiel tuinhuis waarvoor je geen plekje hoeft te zoeken in je tuin – want dat is weer minder ruimte – maar dat op een externe locatie staat? Box@Home is graag dat mobiele tuinhuis voor jou!

Op maat van elke opslagbehoefte

Wij hebben voor elke opslagbehoefte de juiste Box. Of je nu een Box nodig hebt van 1 m³ om je handgereedschap in op te bergen of een containerbox van 24 m³ om je grasmachine en tuinmeubelen in te bewaren, wij zorgen voor het perfecte mobiele tuinhuis voor jou.

Altijd binnen handbereik

Zet deze vijf eenvoudige stappen en kies je eigen mobiele tuinhuis op locatie:

  1. Selecteer op onze website de Box die je wenst.
  2. Laat ons weten wanneer je de Box nodig hebt.
  3. Vul je Box met je tuinspullen.
  4. Laat ons weten dat we de Box kunnen komen oppikken om te bewaren in onze beveiligde opslagplaats.
  5. Geef ons een seintje als je iets nodig hebt uit je Box. We leveren hem dan bij jou voor de deur.

Niet alleen voor tuingereedschap en -meubelen

Box@Home is gespecialiseerd in de flexibele bewaring van spullen. We hebben voor elke opslaguitdaging een passende oplossing in huis. Je kunt op ons rekenen voor de opslag van je bezittingen als je:

Heb je interesse in je eigen mobiele tuinhuis voor de opslag van je tuingereedschap, tuinmateriaal en/of tuinmeubelen? Of wil je meer weten over onze mogelijkheden voor flexibele opslag? Neem dan contact met ons op.