Een vrouw draagt een kartonnen doos gevuld met kerstversiering

Ah Kerstmis. Die fijne tijd van het jaar wanneer de jingle bells luid klinken, lichtjes de voortuinen, huiskamers en straten sieren, en mensen vervuld van warmte elkaar het beste toewensen …

Stimuleert de gezellige sfeer van Kerstmis jou om nieuw kerstmateriaal te kopen om je huis te decoreren? Zelfs als je oude kerstballen, slingers, lichtjes, figuurtjes en engelenhaar nog lang niet versleten zijn? Geen probleem, je combineert het oude en nieuwe kerstmateriaal gewoon om nog meer kerstgevoel te creëren!

Kerstmateriaal in de opslagbox

Heb je iedereen het beste gewenst voor het nieuwe jaar en zijn de drie koningen gepasseerd? Dan is het moment aangebroken om je kerstboom af te breken en je kerstmateriaal op te bergen voor het volgende jaar. En dat is niet altijd gemakkelijk. Want om je kerstmateriaal te stockeren, heb je plaats nodig. De oplossing? Een opslagbox van Box@Home. Want daarmee berg je veilig en gemakkelijk je kerstmateriaal op.

Stockeren was nog nooit zo eenvoudig

Kies je voor een opslagbox van Box@Home voor je kerstmateriaal? Dan stockeer en hergebruik je je kerstmateriaal in vijf eenvoudige stappen.

Stap 1 | je kiest je opslagbox

Op onze website vind je een handig overzicht van de opslagboxen die je bij ons kunt huren. Kies de Box met de opslagcapaciteit (tot wel 24 kubieke meter) die je nodig hebt en wij leveren hem bij jou aan de deur. Heb je geen idee welke Box je nodig hebt? Dan berekenen we dat graag voor jou.

Stap 2 | je reserveert je opslagbox

Als je de ideale opslagbox gevonden hebt, reserveer je hem in enkele klikken en zonder voorschot via ons onlinereservatiesysteem.

Stap 3 | vul je opslagbox

Zodra we je reservering ontvangen hebben, nemen we contact met je op om je Box te komen leveren. Je vult je Box, geeft ons een seintje en wij komen hem weer ophalen om hem naar onze beveiligde en geklimatiseerde opslagruimte te brengen.

Stap 4 | vraag je spullen weer op

Komt je tante langs? Willen je vriendinnen gaan inlineskaten? Of wil je aan je vrienden bewijzen dat je een rekenwonder was? Dan laat je ons dat weten. Wij leveren jouw opslagbox weer aan huis of je komt naar ons toe zodat je snel je nodige spullen hebt.

Stap 5 | je vraagt je kerstmateriaal op

Komt de kerstperiode er weer aan? Dan leveren wij op het moment dat je wenst je opslagbox met kerstmateriaal weer aan huis. Zo kun je je huis in geen tijd opnieuw onderdompelen in die fijne kerstsfeer.

Wil je meer weten over je mogelijkheden om bij ons opslagruimte te huren? Neem dan gerust contact met ons op!

Box@Home is ook je partner voor de bewaring van he tuinmateriaal, studiemateriaal en hobbymateriaal, en een kwaliteitsvolle tijdelijke opslag van je spullen als je renoveert , verhuist , voor langere tijd naar het buitenland trekt, of een noodgeval hebt.