Doos vol kerstversiering

Je kerstmateriaal stockeren in vijf eenvoudige stappen


Ah Kerstmis. Die fijne tijd van het jaar wanneer de jingle bells luid klinken, lichtjes de voortuinen, huiskamers en straten sieren, en mensen vervuld van warmte elkaar het beste toewensen …

Stimuleert de gezellige sfeer van Kerstmis jou om nieuw kerstmateriaal te kopen om je huis te decoreren? Zelfs als je oude kerstballen, slingers, lichtjes, figuurtjes en engelenhaar nog lang niet versleten zijn? Geen probleem, je combineert het oude en nieuwe kerstmateriaal gewoon om nog meer kerstgevoel te creëren!

Kerstmateriaal in de opslagbox

Heb je iedereen het beste gewenst voor het nieuwe jaar en zijn de drie koningen gepasseerd? Dan is het moment aangebroken om je kerstboom af te breken en je kerstmateriaal op te bergen voor het volgende jaar. En dat is niet altijd gemakkelijk. Want om je kerstmateriaal te stockeren, heb je plaats nodig. De oplossing? Een opslagbox van Box@Home. Want daarmee berg je veilig en gemakkelijk je kerstmateriaal op.

Stockeren was nog nooit zo eenvoudig

Kies je voor een opslagbox van Box@Home voor je kerstmateriaal? Dan stockeer en hergebruik je je kerstmateriaal in vijf eenvoudige stappen.

Stap 1 | Je kiest je opslagbox

Je surft naar onze website en kiest de box die je nodig hebt. We hebben opslagboxen met een opslagcapaciteit van 1, 5, 6, 16 en 24 kubieke meter. Weet je niet welke box je nodig hebt? Dan berekenen we dat graag voor jou.

Stap 2 | Je reserveert je opslagbox

Heb je de opslagbox gevonden die je nodig hebt? Dan reserveer je hem in enkele klikken – en zonder voorschot – via ons onlinereservatiesysteem.

Stap 3 | Je krijgt je opslagbox thuis geleverd

Zodra we jouw bestelling ontvangen, spreken we een moment met je af om de opslagbox voor je kerstmateriaal bij jou thuis te leveren.

Stap 4 | Je vult je box

Neem je tijd om je opbergbox te vullen. Als je dat wenst, leveren we je ook verpakkingsmateriaal om je kerstspullen in te pakken. Staat al je kerstmateriaal in de box? Dan komen we hem weer ophalen en brengen we hem naar ons beveiligde en geklimatiseerde magazijn.

Stap 5 | Je vraagt je kerstmateriaal op

Komt de kerstperiode er weer aan? Dan leveren wij op het moment dat je wenst je opslagbox met kerstmateriaal weer aan huis. Zo kun je je huis in geen tijd opnieuw onderdompelen in die fijne kerstsfeer.

Wil je meer weten over onze opslagboxen om je kerstmateriaal op een eenvoudige, veilige en plaatsbesparende manier te bewaren? Neem dan contact met ons op.

Wist je dat Box@Home ook je partner is voor de bewaring van je tuin-, studie- hobbymateriaal , én voor de kwaliteitsvolle tijdelijke opslag van je spullen als je renoveert , verhuist , voor langere tijd naar het buitenland trekt, of een noodgeval hebt?
Cookie part