Koppel legt het deksel op hun Small Box die gevuld is met dozen.

“Dat doe ik wel als ik er eens tijd voor heb.” Een handige zin om niet zo dringende klusjes waarin je geen zin hebt – zoals de zolder, de kelder of het tuinhuis opruimen – op de lange baan te schuiven. Nietwaar?

Heb je die zin in het verleden weleens gebruikt? Dan is de kans groot dat je partner je er onlangs aan herinnerd heeft. Want tijdens de lockdown viel de ratrace stil en had je opeens wat meer tijd.

Het resultaat? Alles is nu opgeruimd … maar je zit nog met een heleboel spullen die je graag wilt bewaren. Het probleem? Je hebt er geen plaats meer voor. De oplossing? Opslagruimte huren bij Box@Home!

Achter Box en grendel

Eigenlijk is de term ‘opslagruimte huren’ niet helemaal correct. Want je huurt bij ons een Box om je spullen in te bewaren. Een Box die wij voor je opslaan in onze beveiligde en geklimatiseerde opslagruimte, maar die altijd vlot beschikbaar is.

Heel eenvoudig systeem

Bij Box@Home houden we het graag simpel en overzichtelijk. Een Box bij ons huren is heel eenvoudig. Je berekent met onze calculator de capaciteit en het aantal Boxen dat je nodig hebt, je plaatst je bestelling en wij leveren je Box(en) bij jou voor de deur. Zelfs je verpakkingsmateriaal kun je bij ons aankopen. Zodra jij je Box(en) gevuld hebt, komen wij die weer oppikken om naar onze opslagruimte te brengen. Heb je thuis nog een plekje om je spullen te bewaren, maar geen Box om ze in op te slaan? Dan huur je een Box to Stay.

Veilige opslag

We hebben opslagboxen van verschillende afmetingen en voor verschillende toepassingen. Of je nu een plekje zoekt om kleine en grote gebruiksgoederen, meubels of decoratieve elementen te bewaren, of op zoek bent naar de ideale externe opslag voor je kledij, boekenverzameling of back-ups: wij hebben de perfecte en honderd procent veilige oplossing in huis.

Totaalpartner voor al je bewaaruitdagingen

Een mens verzamelt heel wat spullen in zijn leven. Spullen die je niet in elke fase van je leven of in elke periode van het jaar nodig hebt, maar die je zeker niet wilt weggooien. En dat begrijpen we bij Box@Home heel erg goed. Daarom zijn we een totaalpartner voor al je bewaaruitdagingen. Je kunt bij ons terecht om een Box (lees: superhandige opslagruimte) te huren als je:

Wil je meer weten over onze oplossingen? Of wil je een Box/opslagruimte huren? Neem dan gerust contact met ons op.