Jong koppel is bezig met de Large Box in te laden die voor hun deur klaarstaat

Waarom slaan mensen hun spullen op bij Box@Home? Wat is de aanleiding daartoe? Ervaring heeft uitgewezen dat onze klanten voornamelijk de volgende redenen opgeven waarom ze hun spullen tijdelijk bij Box@Home opslaan.

Top 5 redenen - Waarom slaan mensen hun spullen op bij Box@Home?

1. Nieuw samengestelde gezinnen

We krijgen dikwijls het bezoek van nieuw samengestelde gezinnen. Zij hadden elk een woning en besluiten nu te gaan samenwonen in één huis. Dat wil zeggen dat ze ongeveer alles dubbel hebben: ze hebben twee tv’s, twee wasmachines, twee salons, twee eetkamers… Uiteraard willen ze niet alles weggooien, want zeg nu zelf: dat zou toch zonde zijn. Niet alleen financieel, maar ook emotioneel. Iedereen is toch gehecht aan zijn spullen? Je spullen opslaan bij Box@Home biedt dé uitkomst.

2. Rommelkamer wordt babykamer

De rommelkamer moet plaatsmaken voor een babykamer. Tja, die baby moet toch ergens slapen, en een eigen kamertje is nog altijd het meest aangewezen. De rommel moet dus worden opgeruimd. Sommige zaken gooi je makkelijk weg. Maar tussen al die rommel bevindt zich af en toe een schat, en soms zelfs meerdere. Die gooi je toch niet weg? Ook hier ligt de oplossing voor de hand. Bewaar ze bij Box@Home, zo creëer je als het ware een extra kamer buitenshuis.

3. Scheiding

Tja, af en toe zitten er ook minder leuke redenen tussen waarom iemand op zoek is naar extra opslag voor zijn spullen. Scheiding is er daar een van. Na een scheiding ga je dikwijls kleiner wonen, vaak ruil je een huis in voor een appartementje. En dan zit je met een overschot aan meubels en hebbedingetjes die je eigenlijk toch niet kwijt wilt. Die je wilt bewaren voor als je weer groter gaat wonen, en die tijd komt er! Een tijdelijke opslag van je spullen is in dit scenario ideaal. Box@Home biedt je die mogelijkheid graag aan.

4. Verhuis naar een serviceflat

Ouder worden maakt deel uit van het leven. Op een bepaald moment merk je dat je hulp nodig hebt om de trap op te geraken, besef je dat wonen op een gelijkvloerse verdieping toch wel gemakkelijk is. In een serviceflat heb je echter minder plaats en dus te veel spullen. Je kinderen willen bepaalde meubels wel overnemen, maar nog niet meteen… Ook hier is de tijdelijke opslag van je spullen bij Box@Home ideaal.

5. Werken in huis

Je renoveert je huis grondig, je schildert, behangt, herstelt, legt laminaat in de salon. Ooit wordt het prachtig, daar ben je zeker van, maar eerst moet je nog even door het stof heen bijten. Helaas, de werken in huis kunnen een behoorlijke tijd aanslepen. Je kunt je spullen uiteraard altijd beschermen door er een stofvrije hoes over te leggen, maar ideaal is dat niet. Beter is je spullen tijdelijk ergens te stockeren waar ze veilig en proper liggen. Bijkomend voordeel is dat je op die manier meer ruimte hebt om de werken in je huis uit te voeren. Ook hier komt Box@Home to the rescue.

De vijf redenen die hierboven staan opgesomd zijn de meest voorkomende antwoorden op de vraag 'Waarom slaan mensen hun spullen op bij Box@Home?' Kan Box@Home jou ook tijdelijk uit de nood helpen? Klik hier voor meer info. Hier vind je de meestgestelde vragen, maar extra vragen stellen kan altijd.