Meer leefruimte


Met onze boxen creëer je extra berging buiten je huis. En toch kun je er altijd makkelijk bij. Bezittingen met waarde. Zaken waar je een emotionele band mee hebt. Gerief dat je later nog kan gebruiken. Box@Home is de zorgeloze opberg oplossing.

ZONDER ZORGEN


Je hoeft zelf geen transport te regelen of zelf te rijden. De Box@Home staat bij jou op de stoep op de dag en het uur dat jij wil. Onze Boxen kunnen vanaf 1m³ tot 24m³ volume aan. En dankzij de comfortabele afmetingen past er verrassend veel in. Bovendien zijn de kosten dan weer verbazend laag. Maak gerust de vergelijking met een garagebox of klassieke opslag. Je zal aangenaam verrast zijn. Daarbij staan je spullen in ons magazijn veel veiliger. Ze zijn 100% beschermd tegen vocht, brand en ongedierte. En heb je iets weer nodig? Dan brengen wij de box terug. Ondertussen geniet jij thuis van extra leefruimte. Ook zin in minder rommel en meer plaats voor jezelf en je gezin?

Koppel richt kinderkamer in

Opslagruimte of verpakkingsmateriaal nodig?

Kies uw opslagvolume of verpakkingsmateriaal hier

Algemene Opslag

product

Documenten Box

Kies
product

Small Box (1m³)

Kies
product

Medium Box (5m³)

Kies
product

Large Box (6m³)

Kies
product

XL Box (16m³)

Kies
product

XXL Box (24m³)

Kies

Speciale Bewaring

product

Speciale bewaring

Kies

Verpakkingsmateriaal

product

Verpakkingsmateriaal

Kies
 

Hoe werkt het?


Box@Home is ontwikkeld om het u makkelijk te maken: u bergt uw spullen veilig op in drie eenvoudige stappen.

  1. U kiest de BOX die u nodig hebt.
  2. U reserveert de BOX van uw keuze.
  3. U pakt uw spullen in, bergt ze op - en klaar!
Videos
boxathome

Onlangs zocht ik een plaats om een zetel op te slaan. Hij was behoorlijk groot en lomp, dus ik had geen idee hoeveel ruimte ik nodig had. Ik heb de afmetingen doorgegeven aan de mensen van Box@Home en zij hebben mij de juiste Box voorgesteld. Er kan verbazend veel in een kleine ruimte als je van aanpakken weet!

Jurgen Snoeckx, designliefhebber

boxathome

Onze rieten tuinmeubelen werden compleet vernield door de hagel. Vanaf nu nemen we onze voorzorgen. Onze nieuwe lounge set zullen we elke winter laten opbergen bij Box@Home. Daar staat ze veilig tot aan de zomer. Bij de eerste zonnestralen is onze Box in een paar muisklikken terug!

Maria De Laet, huismoeder

boxathome

Ik ben van plan om een jaar in Azië rond te trekken. Ondertussen zal ik mijn appartement doorverhuren aan vrienden. Mijn spullen? Die kon ik opbergen bij Box@Home. Veilig, superhandig, en het heeft me niet eens zo veel gekost!

Bart Lemmens, avonturier

Waarom Box@Home?

Cookie part