Renoveren


Renoveren staat voor veel mensen gelijk aan stress. De combinatie met je job en een huis dat overhoop ligt, maakt het niet gemakkelijker. Box@Home verlicht jouw verbouwstress.

BOX@HOME BESCHERMT JOUW MEUBELS.


Voorkom dat meubels in de weg staan of beschadigd raken door ze tijdens je renovatieproject te stockeren in een van onze Boxen. Ook nieuwe spullen staan veilig en geklimatiseerd in een Box wanneer de verbouwing langer duurt dan gepland.

koppel laadt verhuisdoos in
Koppel kijkt naar een grote Box

BESCHIKBAAR WANNEER JIJ DAT WIL.


Tijdens je renovatie blijft je Box steeds beschikbaar. Heb je iets nodig? Dan wordt jouw Box weer gewoon naar je thuis gebracht op het door jou gevraagde tijdstip. Je hoeft je trouwens geen zorgen te maken over de huurtermijn, je kan Box@Home makkelijk verlengen of opzeggen.


Opslagruimte of verpakkingsmateriaal nodig?

Kies uw opslagvolume of verpakkingsmateriaal hier

Algemene Opslag

product

Documenten Box

Kies
product

Small Box (1m³)

Kies
product

Medium Box (5m³)

Kies
product

Large Box (6m³)

Kies
product

XL Box (16m³)

Kies
product

XXL Box (24m³)

Kies

Speciale Bewaring

product

Speciale bewaring

Kies

Verpakkingsmateriaal

product

Verpakkingsmateriaal

Kies
 

Hoe werkt het?


Box@Home is ontwikkeld om het u makkelijk te maken: u bergt uw spullen veilig op in drie eenvoudige stappen.

  1. U kiest de BOX die u nodig hebt.
  2. U reserveert de BOX van uw keuze.
  3. U pakt uw spullen in, bergt ze op - en klaar!
Videos
boxathome

Onlangs zocht ik een plaats om een zetel op te slaan. Hij was behoorlijk groot en lomp, dus ik had geen idee hoeveel ruimte ik nodig had. Ik heb de afmetingen doorgegeven aan de mensen van Box@Home en zij hebben mij de juiste Box voorgesteld. Er kan verbazend veel in een kleine ruimte als je van aanpakken weet!

Jurgen Snoeckx, designliefhebber

boxathome

Onze rieten tuinmeubelen werden compleet vernield door de hagel. Vanaf nu nemen we onze voorzorgen. Onze nieuwe lounge set zullen we elke winter laten opbergen bij Box@Home. Daar staat ze veilig tot aan de zomer. Bij de eerste zonnestralen is onze Box in een paar muisklikken terug!

Maria De Laet, huismoeder

boxathome

Ik ben van plan om een jaar in Azië rond te trekken. Ondertussen zal ik mijn appartement doorverhuren aan vrienden. Mijn spullen? Die kon ik opbergen bij Box@Home. Veilig, superhandig, en het heeft me niet eens zo veel gekost!

Bart Lemmens, avonturier

Waarom Box@Home?

Cookie part