Reviews


reviewer profile image
Rafael Zago Baltazar
Aug 04, 2020
    site Mechelen
Google

Nooit had ik verwacht dat mijn verhuis zo smooth ging zijn! Heel erg bedankt aan het personeel van Box@Home voor het amazing service!

reviewer profile image
Anja Van de Meerssche
Apr 08, 2020
    site Mechelen
Google



reviewer profile image
Nele Hofman
Okt 01, 2019
    site Schelle
Google

Ik had een afspraak gemaakt bij Box@Home, omdat ik nog enkele dingen aan mijn box wilde toevoegen. Ter plaatse aangekomen, stond mijn box al klaar en werd ik onmiddellijk geholpen. Vriendelijke mensen en topservice!

reviewer profile image
Arthur Terol
Aug 22, 2019
    site Mechelen
Google

We hadden geen zin meer in het verplaatsen van inboedel van onze studerende dochter! Box@home bleek voor ons de ideale partner te zijn. Vriendelijk personeel, goede service en nog voordelig(er) ook. Een echte aanrader! 👍

reviewer profile image
KHÔSY Lifestyle
Apr 30, 2019
Google

+++10/10+++ Topservice! Zéér vriendelijk personeel & professioneel! Denken steeds mee met de klant naar de juiste oplossing. Het concept is vrij nieuw in België maar zal binnen de kortste tijd zeer populair worden! De kopzorgen om een bestelwagen te huren vallen weg, daarbovenop krijg je nog eens hulp van een sympathieke chauffeur en zijn je spullen veilig opgebergd in één zéér verzorgde box! #happyclient

reviewer profile image
fam Holscher
Mrt 12, 2019
    site Mechelen
Google

Keurig geregeld allemaal. Vriendelijk en heel duidelijk aan de telefoon in meerdere talen. Onze chauffeur was een vakman. Hij heeft mijn verhuizing een heel pak makkelijker gemaakt. De boxen staan momenteel ergens opgeslagen en ik zie vol vertrouwen uit naar het moment dat ze weer worden afgeleverd om uit te pakken.

reviewer profile image
Lesley Risack
Mrt 11, 2019
    site Mechelen
Google

Heb ongeveer een jaar gebruik gemaakt van deze dienst en bij vragen werd ik snel geholpen door de klantendienst, super service

reviewer profile image
Wanda van de Velde
Jan 08, 2019
    site Mechelen
Google

Vlotte afhandeling , heel goede ervaring met de vriendelijke werknemers en het is een prima concept, een gat in de markt.

reviewer profile image
Theo Van De Wayer
Dec 12, 2019
    site Mechelen
Google

Vlotte afhandeling en degelijk verpakkingsmateriaal, mede waardoor mijn verhuis prima is verlopen.

reviewer profile image
Marnic T
Sep 04, 2019
    site Mechelen
Google

Prachtig voor kleine volumes welke je tijdelijk niet nodig hebt!

reviewer profile image
K I
Sep 04, 2019
    site Mechelen
Google

Tjha, je krijgt waarvoor je betaalt.

reviewer profile image
Tom Derademaeker
Sep 04, 2019
Google

Vlotte service!!!

reviewer profile image
Katleen De Wals
Sep 04, 2019
    site Mechelen
Google

Heel goede ervaring! Goede service en zeer klantvriendelijk. Kan het alleen maar aanraden!

reviewer profile image
Stefan Van De Weyer
Sep 04, 2019
    site Mechelen
Google





Cookie part