Video's


OVER BOX@HOME


Hoe werkt het?

Of je nu in omgeving van Brussel, Antwerpen, Mechelen, Leuven, Gent of elders in Belgiƫ woont, Box@Home biedt de ideale oplossing. Je hoeft niet op zoek te gaan naar een opslagruimte in jouw buurt, want Box@Home brengt de opslagruimte gewoon naar jou. Ongeacht jouw locatie. Je bergt je spullen veilig op in vijf eenvoudige stappen.

STORAGE STORIES


Luc & Beli - renovatiewerken

Luc en Beli renoveerden hun benedenverdieping. Tijdens de renovatiewerken moesten hun meubelen, boeken en andere huiskamerspullen gestockeerd worden naast hun woning zodat ze er ten alle tijden aan geraakten.

Hannelore - verhuis naar het buitenland

Hannelore kreeg met haar bedrijf DH Horses een aanbieding om een project op te starten in Mongoliƫ. Gedurende het project verhuurde ze haar huis en stockeerde ze haar spullen bij Box@Home.

Familie Beulens - verhuis

De familie Buelens is recent verhuisd. Om hun vorige huis te koop aan te bieden dienden er foto's getrokken te worden , en dat moest snel gaan. Ze stockeerden het teveel aan spullen bij Box@Home zodat zowel foto's als huisbezoeken in een propere omgeving konden plaatsvinden.

Pieter - nieuwe garage

Pieter heeft juist een nieuwe garage. Tijdens de heropbouw stockeerde hij fietsen, speelgoed en ander materiaal tijdelijk in een box van Box@Home.
Cookie part