Kamer die gebruikt wordt als opslagruimte

Voor ouders die op reis zijn met hun kinderen is het: ‘Is het nog ver?’ Voor leerkrachten in het middelbaar onderwijs: ‘Moeten we dat ook kennen?’ En voor Box@Home: ‘Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?’ Rarara, wat is het? Inderdaad, de meestgestelde vraag!

De mens en zijn verzameling ‘spullen’

Een mens verzamelt in zijn leven heel wat spullen. Veel van die spullen heb je maar op bepaalde momenten van het jaar of tijdens specifieke periodes in je leven nodig. Denk maar aan je tuinmeubelen, skimateriaal, babyspullen, studieboeken of een surfplank. Andere spullen – zoals kasten, dressoirs, tafels, schilderijen of die lelijke maar zeer comfortabele zetel waar je partner zo’n hekel aan heeft – wil je om de zoveel tijd opnieuw een prominente plaats geven in je interieur.

De perfecte bewaaroplossing

Omdat je nu eenmaal niet in de Taj Mahal of het kasteel van Versailles woont en dus niet over eindeloos veel kamers beschikt, is het heel handig om die spullen extern te bewaren. En dan is Box@Home jouw partner! Want wij hebben voor elke bewaarbehoefte de perfecte oplossing in huis. Zo ben je zeker van een eenvoudige, flexibele, veilige én voordelige bewaring van je spullen.

De ideale opslagruimte in enkele klikken

De eerste vraag die jij je natuurlijk stelt als je de verzameling spullen ziet die je in bewaring wilt geven: ‘Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?’ En dan kun je twee dingen doen. Je kunt met je liniaal of vouw- en lintmeter aan de slag gaan, alles nauwkeurig meten en de nodige opslagruimte bij grote benadering berekenen. Of je kunt onze onlinecalculator gebruiken. Die vertelt je in enkele klikken hoeveel opslagruimte je nodig hebt en welke Box ideaal is. Supereenvoudig!

Een heldere prijssimulatie

Als je je nodige opslagruimte kent, kom je bij de tweede vraag: ‘Hoeveel kost dat?’ En daar geeft onze onlinesimulator je een antwoord op. Je geeft je postcode in en de Box die je wilt bestellen … en je ziet meteen hoeveel je moet betalen voor de bewaring van je Box. Nog even registeren of inloggen, en je kunt je Box bestellen!

Tot 24 kubieke meter

We leveren de Box bij jou aan de deur. Als je dat wenst, helpen wij je ook om hem te vullen. Onze specialisten benutten 100 % van de opslagruimte. Een Box van Box@Home kan een opslagvolume tot 24 kubieke meter hebben.

Staan je spullen in de Box? Dan brengen wij hem naar onze beveiligde opslagplaats waar hij in optimale omstandigheden wordt bewaard. Je hebt op elk moment toegang tot je spullen. Heb je iets nodig uit je Box? Dan kunnen we hem aan huis leveren of je komt bij ons langs.

Voor elke toepassing

Box@Home is jouw totaalpartner. Je kunt bij ons terecht voor de bewaring van je spullen als je:

Wil je meer weten over onze oplossingen? Of wil je een Box/opslagruimte huren? Neem dan gerust contact met ons op.