Jong koppel plaatst voorzichtig hun sofa in de Large Box die voor hun deur staat

Verandering van spijs doet eten. Het is dus niet verwonderlijk dat je je interieur regelmatig eens aan een grondige make-over wilt onderwerpen. Want zo hou je je woning gezellig, verrassend en aangenaam om in te wonen. En Box@Home is daarbij je partner in crime!

Geen interieurstylisten

We geven grootmoedig toe dat we zeker geen interieurgoeroes zijn. We hebben onze talenten, maar interieurs restylen is er daar geen van. Hoe wij je dan ondersteunen in de make-over van je interieur? Door je een flexibele oplossing te bieden voor de opslag van je kleine én grote spullen. Zelfs voor meubelbewaring kun je bij ons terecht!

Geen vaarwel … maar tot ziens

De meeste mensen associëren een nieuw interieur met afscheid nemen van objecten en meubels. Want je moet plaats creëren voor nieuwe interieurelementen. Maar afscheid nemen valt soms zwaar … Je hebt uren doorgebracht in die leuke salon of bewaart goede herinneringen aan dat kunstwerk dat echt niet meer past in je nieuwe interieur. Het goede nieuws? Je kunt van ‘vaarwel’ ‘tot ziens’ maken.

Alles komt terug

De geschiedenis herhaalt zich. En alles komt terug. Ook in interieurdesign. Die buffetkast die nu hopeloos uit de mode is, kan over enkele jaren weer hot en trendy zijn. En dan is het jammer dat je ze bij het grootvuil gezet hebt omdat je thuis geen plaats had om ze te bewaren. Kies je voor de meubelbewaring van Box@Home? Dan staat die smaakvolle kast binnen de kortste keren weer te schitteren in je interieur.

Praktische kant van het verhaal

Het esthetische aspect is maar één kant van het verhaal. Het kan ook zijn dat je om praktische redenen bepaalde grote meubelstukken wilt bewaren. Een bureau neemt op dit moment misschien erg veel plaats in, maar als je kind op kot gaat, ben je blij dat je zo’n mooi bureau kunt meegeven. Idem voor die zetel die nu staat te pronken in je woonkamer, maar die straks vervangen wordt door een jonger exemplaar.

Gemakkelijk en veilig

Hoe Box@Home werkt? Heel eenvoudig. Je selecteert op onze website de Box die je nodig hebt, en wij brengen die enkele dagen later naar jou. Je kiest voor een Box met een volume van 1 tot 24 kubieke meter. Heb je de Box gevuld? Dan komen wij hem weer oppikken en brengen hem naar onze beveiligde opslagplaats, waar je spullen beschermd zijn tegen vocht, brand en ongedierte. Heb je iets uit je Box nodig? Dan geef je ons een seintje en we leveren je Box weer bij jou voor de deur.

Voor elk object de juiste Box

Box@Home is jouw totaalpartner. Je kunt bij ons terecht voor de bewaring van je spullen als je:

Wil je meer weten over onze oplossingen? Of wil je een Box/opslagruimte huren? Neem dan gerust contact met ons op.