Koppel dat hun woonkamer gaat renoveren steekt hun spullen in verhuisdozen van Box@Home

Je hebt er hard voor gespaard en lang naar uitgekeken, en nu is het moment eindelijk aangebroken. Je gaat je woonruimtes een grondige make-over geven, je keuken restylen of enkele muren uitbreken. Kortom, je staat voor een grondige renovatie van je woning en bent er helemaal klaar voor. Maar … wat doe je met je meubels?

Flexibele oplossing voor een praktisch probleem

Als je gaat renoveren, ben je vooral bezig met offertes, budgetten, materiaalkeuzes, esthetiek en planning. Het is vaak pas als die ‘hindernissen’ genomen zijn, dat het praktische probleem van de meubelbewaring tijdens je renovatie op je radar komt. Het goede nieuws? Box@Home biedt jou daarvoor een flexibele en eenvoudige oplossing.

Extra stress vermijden

Een renovatie gaat altijd gepaard met stress. Je kinderen lopen rond in huis of moeten naar school worden gebracht, je huishoudelijke taken nemen geen verlof, je moet misschien zelf nog werken, je huis ligt overhoop door de werkzaamheden, en werkmannen maken stof en lawaai. De hele tijd met je meubels zitten sjouwen, omdat ze in de weg staan of omdat je bang bent dat ze beschadigd raken, zorgt voor extra stress.

Veilige bewaring

Het goede nieuws? Je bespaart jezelf die extra stress als je kiest voor de flexibele bewaaroplossingen van Box@Home.

  • Je berekent met onze onlinecalculator de opslagruimte die je nodig hebt om je meubels tijdens je renovatie te bewaren.
  • Je bestelt je Boxen.
  • Wij leveren je Boxen bij jou op de stoep.
  • Zijn je Boxen gevuld? Dan brengen we ze naar onze beveiligde en geklimatiseerde opslagplaats waar je meubels blijven tot je renovatieproject afgerond is.

Huurtermijn verlengen of stopzetten

Bij een renovatie ken je de startdatum van je project, maar wanneer je renovatie klaar is, weet je vaak niet precies. Dat is voor ons geen probleem. Is je renovatieproject vroeger afgerond dan voorzien? Dan zetten we de huurovereenkomst stop. Duurt het allemaal wat langer dan je had gedacht? Dan verlengen we de huurperiode. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over je huurtermijn!

Voor al je bewaaruitdagingen

Box@Home staat niet alleen bij een renovatie voor je klaar. We zijn ook je partner als je op zoek bent naar een flexibele oplossing om je tuinmateriaal, studiemateriaal en hobbymateriaal te bewaren, of behoefte hebt aan tijdelijke externe opslag van je bezittingen als je verhuist, voor langere tijd naar het buitenland trekt of een noodgeval hebt.

Wil je meer weten over onze oplossingen? Of wil je een Box/opslagruimte huren? Neem dan gerust contact met ons op.