Small Box vol boeken

Hoe meer je weet, hoe meer je vergeet. Gelukkig kun je je kennis gemakkelijk weer opfrissen door een blik te werpen op je studieboeken en ander studiemateriaal. En dat zonder het allemaal thuis te moeten stockeren en er dus kostbare ruimte voor op te geven. Hoe? Door ze te bewaren in een opslagbox van Box@Home!

Haat-liefdeverhouding

De kans is groot dat je een haat-liefdeverhouding hebt opgebouwd met je boeken of cursussen. Jullie hebben uren samen doorgebracht. Vaak ging dat heel goed, maar soms was je gefrustreerd omdat je de inhoud maar niet in je hoofd kreeg. Op zulke momenten heb je je boeken vervloekt, stond je klaar om ze uit het raam te gooien of om er een gezellig kampvuur mee te maken.

Weggooien niet aan de orde

Toch wegen die frustrerende momenten niet op tegen de mooie herinneringen die jullie samen gesmeed hebben. Bovendien bevatten je boeken en cursussen informatie die je – ook nu je geslaagd of zelfs helemaal afgestudeerd bent – nog nodig kunt hebben. Ze wegsmijten is dus emotioneel én praktisch niet aan de orde.

Een vleugje nostalgie

Het probleem? Boeken, mappen en papierstapels nemen veel plaats in. De kans is dus groot dat je geen ruimte hebt om ze te bewaren op je kot of in je eerste woning. En de ouderlijke zolder biedt waarschijnlijk ook geen oplossing. Want daar hebben je ouders een mooie verzameling aangelegd van hun eigen nostalgische objecten (die niet zouden misstaan in de decors van Saturday Night Fever, De Collega’s of Rijker dan je denkt?).

Externe, veilige bewaring

De oplossing is – in tegenstelling tot die vervelende examenvragen – geen hersenbreker. Je bewaart je boeken en cursussen in de externe en beveiligde opslagruimte van Box@Home. Daar zijn ze veilig voor ongedierte en klimatologische invloeden. Je boeken en studiemateriaal door ons laten bewaren is heel eenvoudig. Je berekent met onze onlinecalculator de grootte van de Box die je nodig hebt, plaatst je bestelling en wij leveren op het afgesproken moment je Box bij jou op de stoep. Heb je je Box gevuld? Dan geef je ons een seintje en komen we weer langs om je Box naar onze opslagruimte te brengen.

Altijd beschikbaar

Heb je een bepaald boek of een cursus nodig? Dan laat je ons dat gewoon weten. Wij leveren je Box bij jou thuis of je komt langs in onze opslagruimte om het boek te halen. Zo heb je altijd toegang tot de informatie in je boeken, maar dan zonder daarvoor aan plaats te moeten inboeten.

Ook voor andere toepassingen

Box@Home is niet alleen je partner voor de opslag van (studie)boeken en ander studiemateriaal. Wat je ook extern wilt laten bewaren, wij hebben voor jou de perfecte oplossing in huis. Je kunt zelfs voor verpakkingsmateriaal bij ons terecht.

Box@Home is jouw totaalpartner. Je kunt bij ons terecht voor de bewaring van je spullen als je:

Wil je meer weten over onze oplossingen? Of wil je een Box/opslagruimte huren? Neem dan gerust contact met ons op.