Vrouw die denkt aan een Box van Box@Home

Plaats creëren om je spullen te bewaren kan op verschillende manieren:

 • Je kunt blijven stapelen en zo je tuinhuis tot de nok vullen.
 • Je kunt je auto op straat parkeren en je garage omdopen tot je persoonlijke magazijn.
 • Je kunt je zolder zo volproppen dat je een veiligheidshelm nodig hebt wanneer je het zolderluik opent.
Of … je kunt out of the Box denken en externe opslagruimte huren!

Think … of a Box

‘Think out of the Box’ is in het geval van opslagruimte huren eigenlijk een foute verwoording. ‘Think of a Box’ is correcter. Want bij Box@Home huur je stevige kleine en grote Boxen om je spullen veilig en toch vlot beschikbaar in te bewaren.

Hoe het werkt? Heel eenvoudig! Je laat ons weten welke Box je nodig hebt en wij leveren die bij jou aan de deur. Je kunt met onze calculator heel gemakkelijk berekenen wat de ideale Box voor jouw situatie is.

Heb je je Box gevuld? Dan komen wij hem halen. We brengen hem naar een van onze beveiligde opslagplaatsen. Als je iets nodig hebt uit je Box, kom je bij ons langs of geef je ons een seintje. Dan brengen wij je Box weer naar jou.

Voor elke toepassing

Een mens verzamelt heel wat tijdens een leven. En sommige spullen heb je maar op bepaalde momenten nodig. Bovendien kunnen er zich situaties voordoen in je leven waardoor je heel plots tijdelijk opslagruimte nodig hebt. Flexibiliteit is daarom een van dé pijlers van Box@Home. We hebben voor elke opslaguitdaging een oplossing in huis.

 • Renoveren

  Je huis een make-over geven is zoveel eenvoudiger als er geen spullen in de weg staan. Met de boxen van Box@Home kies je voor een tijdelijke, veilige opslag voor je meubels en bezittingen.
  Meer informatie

 • Verhuizen

  De ene woning is de andere niet. Dat betekent dat je meubels misschien niet allemaal een plekje kunnen krijgen in je nieuwe woning. Met Box@Home geef je de meubels die je wilt bewaren een nieuwe thuis. Zo kun je ze later als het past toch nog een plaats geven in je interieur.
  Meer informatie

 • Stockeren bij noodgevallen

  Een brand. Een gesprongen waterleiding. Een omgevallen boom. Er zijn veel onvoorziene omstandigheden waardoor je tijdelijk behoefte kunt hebben aan opslagruimte voor je bezittingen. Ook bij dat soort noodgevallen kun je bij Box@Home terecht.
  Meer informatie

 • Hobbymateriaal opslaan

  Ook voor de opslag van je seizoensgebonden hobbymateriaal biedt Box@Home je de oplossing. Want je slaat je hobbymateriaal veilig en toch vlot beschikbaar op in onze Boxen.
  Meer informatie

 • Studeren

  Heeft je zoon of dochter heel wat spullen verzameld op zijn of haar kot? En zie je het niet zitten om al die spullen bij jou te bewaren nu je student een diploma behaald heeft en weer thuis komt wonen? Dan verzeker je met Box@Home plaats in huis, zonder zaken te moeten weggooien die later misschien nog goed van pas komen.
  Meer informatie

 • De wereld ontdekken

  Sla je je vleugels uit en trek je de wijde wereld in? Dan zorgen wij graag voor een veilige opslag van je bezittingen terwijl jij de wereld ontdekt.
  Meer informatie

 • Tuinmateriaal bewaren

  Groot tuinmateriaal zoals je tuinmeubelen, terrasverwarmer of parasol gebruik je alleen in de lente en zomer. De rest van het jaar staan ze alleen maar in de weg. Tenzij je kiest voor een bewaring door Box@Home natuurlijk!
  Meer informatie

 • Meer leefruimte creëren

  Je wilt niet alles wat je bezit op elk moment een plaatsje geven in je interieur. Maar je wilt er ook geen afscheid van nemen. Die spullen thuis ergens opslaan is een optie, maar dan boet je aan leefruimte in. Box@Home zorgt voor een ruimtebesparende opbergoplossing.
  Meer informatie

Wil je meer weten over onze oplossingen? Of wil je een Box/opslagruimte huren? Neem dan gerust contact met ons op.