Jongeman staat in de kinderkamer en draagt een verhuisdoos van Box@Home terwijl zijn vriendin het babybed aankleedt

Verbouwen en renoveren zonder zorgen?

Verbouwen en renoveren zonder zorgen? Box@Home biedt je een tijdelijke opslagruimte op maat. Een veilig onderdak voor je kasten, zetels, tafels en stoelen.
Box@Home beschermt je meubels zolang je wilt

Verhuizen

Ga jij de uitdaging aan om kleiner te gaan wonen? Heb je een nieuw huis gekocht, maar is er nog wat werk aan? Box@Home berekent samen met jou het benodigde opslagvolume en zorgt daarna voor een veilige bewaring van je spullen.
Verhuisdozen en beschermingsmateriaal nodig?
Ook daarmee helpt Box@Home je graag verder. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan hulpmiddelen, verpakkings- en beschermingsmateriaal. Van folie tot een matrasdoos, van bordenbeschermers tot een veiligheidsmes. Voor een verhuis zonder zorgen, want goed begonnen is half gewonnen.

koppel-pakt-alles-in

Een noodgeval

Een brand of wateroverlast kan je huis maar ook je leven behoorlijk overhoop zetten. Wij steunen je graag waar mogelijk. Is je woning tijdelijk onbewoonbaar of zijn er herstellingswerken nodig? Box@Home biedt je een veilig tijdelijk onderkomen voor al je waardevolle bezittingen.
Box@Home is er voor jou!
Weet je niet hoeveel opslagruimte je nodig hebt? Zijn er spullen die een specifieke bewaring vereisen zoals belangrijke documenten, een externe harde schijf of een schilderij? Wij adviseren je welke verpakkings- en opslagmethode het best bij je past. Stapje voor stapje wordt jouw huis weer een veilig nest. Wij zorgen ondertussen voor een veilige bewaring van je spullen en jij kan rustig aan de herinrichting beginnen denken.

Meer leefruimte creëren

Te veel hobby’s, te veel speelgoed? En wat met al die seizoensgebonden spullen in huis? Opblaasbare zwembadjes, skibroeken, reiskoffers en parasols. Van kerstballen tot kampeergerief. Box@Home biedt je een opslagruimte voor al het materiaal dat tijdelijk in de weg ligt. Meer ruimte voor iedereen in huis.

Weer beschikbaar wanneer jij dat wil

Zijn daar de eerste zonnestralen? Is je zoontje plots weer helemaal into Lego? Vertrek je binnenkort op vakantie? Op afroep komt je Box weer naar je toe en kan jij hem gedeeltelijk of volledig uitladen. Je kan je Box ook eender wanneer bezoeken in ons magazijn als je bepaalde spullen weer nodig hebt. Alles gebeurt op jouw tempo.

Student, welkom thuis

Neemt jouw zoon of dochter afscheid van het studentenleven en dus van zijn of haar kot? Wat doe je met alle meubels en al die studentenspullen als zoon- of dochterlief weer thuis komt wonen? Box@Home stockeert ze veilig en wel voor jullie.
Geen tussenstops. Zie je ertegenop om al dat gerief tijdelijk in huis te stockeren, om transport te regelen of zelf meermaals heen- en weer te rijden? Wij leveren je Box op een adres naar keuze en op een door jou gekozen tijdstip. Inladen en klaar. Simpel, toch?

Ontdek ons aanbod