Veilige opslagplaatsen voor je goederen | Box@Home


Veilige Opslagoplossingen

Opslagplaatsen met veiligheid en efficiëntie als codewoorden


Ja, je kunt ervoor kiezen om al die spullen die je niet vaak nodig hebt thuis te bewaren. Waarom ook niet? Die dozen geven je interieur een unieke toets, nemen lekker veel plaats in én zijn goed voor je fitheid. Want je moet ze regelmatig verplaatsen, omdat ze in de weg staan. 😉
Toch liever een andere oplossing? Dan vertellen we je graag meer over de veilige en efficiënte opslagplaatsen van Box@Home!Externe opslagplaats: de ideale oplossing

Heb je graag een handige oplossing voor je spullen? Stop ze dan in een van onze opbergboxen en laat ze door ons bewaren in een veilige opslagplaats. Zo creëer je ruimte in huis én heb je je spullen toch altijd binnen handbereik.


Veilig, veilig, veilig

Onze opslagplaatsen in drie woorden omschrijven? Geen probleem. Veilig, veilig en … veilig. Dankzij onze kwaliteitsvolle boxen en innovatieve opslagplaatsen kan de spullen die je ons toevertrouwt niets overkomen.


Opbergbox in state-of-the-artopslagplaats

Onze transportboxen zijn bestand tegen water, stof, zand en alle andere substanties die je spullen zouden kunnen bedreigen. Je spullen vinden dus nergens beter onderdak. Kom gerust eens een vergelijking maken tussen je kelder, zolder of garage en onze state-of-the-artopslagplaatsen.


Mag het wat meer zijn?

Onze kwaliteitsvolle opbergboxen zijn een goed begin. Maar voor ons – en dus ook voor jou – mag het meer zijn. Daarom bewaren we jouw opslagbox in een geklimatiseerde opslagplaats waarvan we de temperatuur en de vochtigheidsgraad voortdurend monitoren.


Volledig brandveilig

De kans dat de spullen die wij voor jou bewaren in een van onze opslagplaatsen in vlammen opgaan, is gelijk aan de kans dat paasmaandag op een dinsdag valt: nul. Want onze opslagplaatsen zijn uitgerust met geavanceerde branddetectie- en sprinklersystemen die meteen elke potentiële brand ontdekken en doven.


Geen ongewenste bezoekers

Of ze nu op twee benen lopen of rondwandelen op vier poten: in onze opslagplaatsen komen geen ongewenste bezoekers binnen. Inbrekers of ongedierte maken geen schijn van kans, dankzij onze innovatieve beveiligings- en toegangscontrolesystemen, camerabewaking en ongediertebestrijdings- en preventietechnieken.


De troeven van onze opslagplaatsen op een rij


  • Camerabewaking

  • Inbraakbeveiliging

  • Toegangscontrole

  • Geklimatiseerde en vochtbestendige ruimtes

  • Ongediertebestrijding

  • Rookdetectie

  • Brandbeveiliging gegarandeerd door onder meer een geavanceerd sprinklersysteem

  • 24/7 monitoring

Wil je meer weten over onze verhuisdozen of over onze mogelijkheden voor flexibele opslag? Neem dan contact met ons op.Box@Home is je partner voor de bewaring van al je spullen. Ben je op zoek naar kwaliteitsvolle opslag voor je spullen als je renoveert, verhuist, voor langere tijd naar het buitenland trekt of een noodgeval hebt? Of wil je gemakkelijk en efficiënt je tuinmateriaal, studiemateriaal of hobbymateriaal opbergen? Dan helpen we je graag.


Cookie part