Vrolijke vrouw en ontevreden man zitten in de zetel met kartonnen doos op het hoofd waarop hun gezichten getekend werden

Er is een juist moment voor alles. En voor sommige dingen zijn er zelfs twee juiste momenten. Een voorbeeld? Kiezen of je iets bewaart … of er bye bye tegen zegt. En dat doe je idealiter bij elke lenteschoonmaak én bij elke verhuizing!

Voorbereiding is alles

Omdat we bij Box@Home geen experts zijn in lenteschoonmaak, maar wel in bewaring, leggen we daarop onze focus. Verhuizen is een gebeurtenis waarbij altijd veel komt kijken en die je goed moet voorbereiden. Want een goede voorbereiding is het halve werk.

Rijker dan je denkt

Een bizarre vaststelling? Hoe goed je je verhuizing ook voorbereidt, als het moment van inpakken aangebroken is, stel je altijd vast dat je rijker bent dan je dacht … want je wist niet dat je zó veel spullen had. En dan begint dat leuke gesprek met je partner. ;-)

Nemen we het mee of niet?

Moet je die staanlamp die al jaren stof ligt te vergaren op zolder – oude brol volgens jou, stijlvol antiek volgens je partner – meenemen naar je nieuwe woning? En die verzameling in onbruik geraakte laptops die op zolder een leuk onderkomen hebben? Moeten ze allemaal mee? Want je weet nooit wanneer je pc het begeeft en je snel een back-uptoestel nodig hebt, toch?

De ultieme relatietest

Al die discussies maken dat een verhuizing iets heeft van een sjachermarkt. Je onderhandelt met je partner constant over bewaren of afscheid nemen. De onderhandelingsgesprekken bij een verhuizing worden zo de ultieme relatietest. Maar dat hoeven ze niet te zijn …

Flexibele opslag = eenvoudige oplossing

Plaats en frequentie zijn de sleutelwoorden bij een verhuizing. Want je beslissing om iets wel of niet in een verhuisdoos te stoppen en mee te nemen naar je nieuwe woning, wordt bepaald door hoe vaak je het item nodig hebt én de plaats die het inneemt. Voor spullen waarvan je maar moeilijk afscheid kunt nemen, of die je maar sporadisch nodig hebt, bestaat er een heel eenvoudige oplossing: de flexibele opslag door Box@Home.

Flexibele opslag = handig systeem

Het principe is heel eenvoudig:

 • Je reserveert op onze website met ons handige onlinereservatiesysteem de opslagbox die je nodig hebt.
 • Wij leveren de Box bij jou thuis zodat jij hem kunt vullen met een oude hoeklamp, je verzameling laptops, en de spullen die je niet zo vaak gebruikt zoals je skimateriaal, vakantiekoffers of die klaptafel en klapstoelen die alleen bij familiefeestjes tevoorschijn komen.
 • Is je Box gevuld? Dan halen wij hem weer op en bewaren hem in ons beveiligde en geklimatiseerde magazijn.

Flexibele opslag = spullen altijd beschikbaar

Heb je iets nodig uit je Box? Dan geef je ons een seintje, je komt dan bij ons langs of wij leveren je Box aan huis. Met de flexibele opslag van Box@Home verzeker jij je van een gemakkelijke oplossing voor de bewaring van je spullen tegen een interessante prijs en je vermijdt die ultieme relatietest! ;-)

Ook verhuisdozen en beschermingsmateriaal

Heb je zelf plaats genoeg om je spullen te bewaren, maar heb je verhuisdozen, beschermingsmateriaal of andere hulpmiddelen nodig? Dan kun je ook bij Box@Home terecht. Wij zijn je partner voor:

Beschermingsmateriaal

 • noppenfolie
 • verhuisdekens
 • bordbeschermers
 • zijdepapier
 • flessenbeschermers

Hulpmiddelen

 • tape
 • afrollers voor tape
 • transportrollers
 • steekwagens
 • veiligheidsmessen
 • markeerstiften

Kan Box@Home je van dienst zijn voor het bewaren van je hobbymateriaal en seizoensgebonden artikelen in tijden dat je ze niet nodig hebt? Neem gerust contact met ons op, ook voor allerlei vragen.